Een volledig gratis website met eigen domeinnaam via Gratishosting.eu

gratis*

Bij GratisHosting kan je geheel gratis een eigen website maken met een domeinnaam naar keuze. Ook maak je bij GratisHosting een gratis website met eigen domeinnaam.

  1. Zonder reclame
  2. Gratis hosting bij elk domein
  3. Zelf je eigen website maken

Een volledig gratis website met eigen domeinnaam via Gratishosting.eu

Het maken van een website is natuurlijk erg leuk en uitdagend, je ziet echter wel vaak dat het aardig in de kosten kan gaan lopen. Bij GratisHosting is dit niet het geval, hier kan je een gratis website bouwen met eigen domeinnaam. Deze domeinnaam kan je via ons registreren of als je al een domeinnaam hebt kan je deze eenvoudig en snel naar ons toe verhuizen. Op deze manier kan je snel aan de slag met je gratis website met eigen domeinnaam.

Hoe registreer ik een gratis website met eigen domeinnaam?

De domeinnaam kan je eenvoudig en snel registreren via de GratisHosting website. Je begint met het kiezen van de domeinnaam, met behulp van de domeincheck bovenaan de pagina kan je kijken of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie. Is je ideale domeinnaam niet beschikbaar dan kan je proberen een koppelteken toe te voegen. Vaak is die domeinnaam wel beschikbaar. Heb je de ideale domeinnaam gevonden? Dan kan je deze registreren via het registratieproces, daar zal je zien dat er meteen een gratis hostingpakket aan je bestelling wordt toegevoegd. Na het afronden van de bestelling kan je meteen beginnen aan je gratis website met eigen domeinnaam.

Hoe maak ik mijn gratis website met eigen domeinnaam?

Wanneer je jouw eigen domeinnaam hebt geregistreerd heb je meteen de beschikking over de gratis webhosting die wij aanbieden. Binnen dat pakket kan je jouw gratis website bouwen met eigen domeinnaam. Dit kan je doen met onze gratis sitebuilder. Met deze sitebuilder kan je kiezen uit meer dan 160 thema's om jouw gratis website met domeinnaam zo mooi mogelijk te maken. Met het simpele drag&drop systeem heb je binnen enkele ogenblikken jouw gratis website online staan!

Registreer vandaag nog jouw eigen domeinnaan met gratis site via Gratishosting.eu

Bij GratisHosting kan je dus gebruik maken van gratis webhosting waardoor je kan beginnen aan het maken van jouw gratis website met domeinnaam. Je profiteert ook nog eens van onze supersnelle SSD servers en we stoppen geen reclame in jouw website. Ik zal het even voor je op een rijtje zetten:

  • Gratis webhosting
  • Supersnelle SSD servers
  • Geen reclame (nu niet, nooit niet)
  • Gratis sitebuilder

Wil je aan de slag? Doe dan bovenaan deze pagina de domeincheck om te kijken of jouw ideale domeinnaam nog vrij is!