Jouw aanbieder van kwalitatieve gratis webhosting

Het bieden van gebruiksvriendelijke, interessante en stabiele diensten aan onze klant vormt het hart van ons bedrijf! 

Contactgegevens

 1. Postbus 3501
  4800 DM Breda
 2. E-mail: support@gratishosting.eu
  Fax: +31.847409951
 3. IBAN: NL57RABO0159475953
  BIC: RABONL2U
 4. KVK: 60537612
  BTW nr.: NL853952334.B01

Beschikbaar voor iedereen

...dankzij gemak en scherpe prijzen

Wij vinden dat hosting voor iedereen beschikbaar moet zijn voor een scherpe prijs. Wij bieden gratis webhosting aan zodat ook de mensen die wat minder te besteden hebben makkelijk hun eiegn website online kunnen zetten. Al onze processen zijn daarnaast geoptimaliseerd om het voor onze klanten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Ook vinden wij dat een website maken niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn, daarom bieden wij gratis hosting en professionele hostingpakketten tegen competitieve prijzen.

Persoonlijk & oprecht

...Lage prijzen zonder verassingen

Bij ons weet je van tevoren wat je kan verwachten. Gewoon stabiele gratis webhosting zonder fratsen en zonder kleine letters waarmee je makkelijk je eigen gratis website kan maken zonder reclame. Wij hanteren geen extra verborgen kosten maar communiceren alles transparant en duidelijk zodat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Van Nederlandse bodem

...kwaliteit uit eigen land

Wij beheren en monitoren onze servers volledig zelf zodat we eventuele problemen altijd snel op kunnen lossen. We huren geen servers in een ander land voor een prikkie, maar hebben hoogwaardige eigen Nederlandse servers die jouw website altijd een snelle verbinding geven op het internet.

Zo kunnen we betere prestaties voor onze klanten garanderen en houden we alles in eigen hand!