Het is natuurlijk belangrijk om je website te beveiligen tegen mogelijke kwaadwillende hackers. Denk bijvoorbeeld aan het vermoeilijken van je wachtwoord door middel van het gebruik leestekens, cijfers en hoofdletters.

Ook is het verstandig om een SSL certificaat te nemen. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle informatie die uitgewisseld wordt tussen je website en de bezoeker beveiligd blijft zodat het onleesbaar is voor anderen. Domeinwinkel verzorgt bij een SSL aanvraag het gehele aanvragingsproces inclusief implementatie voor je en zorgt voor een snelle en optimale beveiliging van je website. Klik hier voor meer informatie over SSL.