Een gratis website maken doe je via Gratishosting.eu!

gratis*

Iedereen wil natuurlijk een gratis website maken. Bij GratisHosting kan je gebruik maken van gratis webhosting waarbij je ook nog eens gebruik kunt malken van een gratis sitebuilder. Met behulp van deze handvaten kan je makkelijk en gratis een website maken.

Maak je eigen website geheel gratis!

Met behulp van je domeinnaam kan je geheel gratis een eigen website maken bij GratisHosting. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kan je deze eenvoudig naar ons toe verhuizen via de domeincheck bovenaan de pagina. Nadat je jouw domeinnaam naar ons toe hebt verhuisd kan je meteen gebruik maken van de gratis webhosting die wij aanbieden, hiermee kan jij jouw gratis website bouwen. Nadat jij je domeinnaam hebt gekozen zie je dat de gratis webhosting automatisch aan je bestelling is toegevoegd, nu kan je jouw bestelling afronden. Nu kan je aan de slag met de gratis sitebuilder waarmee je jouw gratis eigen website kan maken.

Een gratis website bouw je via Gratishosting.eu!

Met behulp van de sitebuilder kan je eenvoudig en snel een gratis website maken. De sitebuilder bestaat uit een "drag&drop" systeem waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier je gratis website makkelijk kunt bouwen. Je bepaalt zelf waar je de tekst wilt hebben en waar je een leuke foto wilt plaatsen. Je hoeft dus geen rekening te houden met ingewikkelde plug-ins of restricties in thema's. De sitebuilder is ook in het Nederlands in te stellen wat het natuurlijk nog makkelijker kan maken.

Een eigen site voor alle mogelijke doeleinden!

Wat voor site je ook in gedachten hebt, met de gratis sitebuilder is het mogelijk. Ben je een kapper, restaurant, reziger, café, sportclub of wil je een website maken voor kinderen? Het is allemaal mogelijk met behulp van de gratis sitebuilder. Het enige wat je hoeft te doen is je domeinnaam kiezen bovenaan de pagina en je kan aan de slag met je eigen gratis website.

Hoe krijg ik mijn eigen gratis pagina?

Bij GratisHosting kan je dus gebruik maken van gratis webhosting waardoor je kan beginnen aan het maken van jouw gratis website met domeinnaam. Je profiteert ook nog eens van onze supersnelle SSD servers en we stoppen geen reclame in jouw website. Hieronder zie je de voordelen op een rijtje:

  • Gratis webhosting
  • Supersnelle SSD servers
  • Geen reclame (nu niet, nooit niet)
  • Gratis sitebuilder
  • Geen subdomein van GratisHosting

Wil je aan de slag? Doe dan bovenaan deze pagina de domeincheck om te kijken of jouw ideale domeinnaam nog vrij is!

Maak jouw eigen gratis site via Gratishosting.eu    

Probeer het gewoon uit, het is tenslotte gratis! Wat heb je nog meer nodig dan gratis hosting, je eigen domeinnaam, een gratis sitebuilder en een reclamevrije website die ook altijd reclamevrij blijft?