Eenvoudig gratis je website online maken

gratis*

Bij GratisHosting is het mogelijk om jouw website volledig online te maken. Wij hebben onze servers zo opgezet dat ze altijd online en beschikbaar zijn voor jou.

Hoe kan ik online gratis mijn website maken?

Met behulp van onze online gratis sitebuilder kan je aan de slag met jouw website. Met de sitebuilder heb je vele mogelijkheden om jou website geheel naar jouw smaak te maken. Dankzij het eenvoudige drag&drop systeem kan je alles naar wens neerzetten, je bepaalt helemaal zelf waar je een bepaalde foto of tekst wilt hebben. Dit alles kan simpelweg vanuit je browser zodat je volledig online een gratis website kunt maken. Binnen enkele ogenblikken heb je al een website met een professionele uitstraling Je hebt ook de mogelijkheid om de website responsive te maken, dit betekent dat je website zich aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker. Zo kan je elke bezoeker een optimale ervaring bieden.

Wat zijn de voorwaarden om online gratis een website te maken?

Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam. Met behulp van de domeincheck bovenaan de pagina kan je jouw ideale domeinnaam registreren. Heb je al een domeinnaam? Dan kan je deze eenvoudig via de domeincheck naar ons toe verhuizen. Zodra je jouw ideale domeinnaam hebt gekozen zie je dat het gratis hosting pakket automatisch aan je bestelling wordt toegevoegd. Na het afronden van de bestelling kan je aan de slag met de gratis sitebuilder waarmee je jouw gratis website online kunt maken.

Maak gemakkelijk jouw gratis website online met Gratishosting!

Het online maken van jouw gratis website is heel makkelijk bij GratisHosting. Het enige wat je hoeft te doen is het registreren van je domeinnaam, wij doen de rest. Wij zorgen ervoor dat je gebruik kan gaan maken van de gratis webhosting en de gratis sitebuilder. Vervolgens kan jij lekker aan de slag met het online maken van jouw website. Jouw website komt ook nog eens te staan op de snelste SSD server van Nederland waardoor jouw bezoekers een supersnelle ervaring hebben met jouw website.