Hoe maak je een gratis website?

gratis*

Hoe maak je een gratis website? Om een gratis website te maken heb je verschillende dingen nodig, denk aan een domeinnaam, webhosting en een sitebuilder. De gratis sitebuilder die je kan gebruiken heeft enorm veel mogelijkheden en met deze sitebuilder kan je gemakkelijk jouw ideale website maken.

Waarom een gratis website maken?

Wil je jouw profiel op een originele manier online hebben? Maak dan een persoonlijke website waarin jij jouw cv kan laten zien aan de rest van de wereld, online aanwezigheid in de huidige maatschappij is steeds belangrijker. Maar je kan ook een website maken waarop jij jouw ervaringen deelt of misschien wel jouw dromen. Wat het ook is, als je het wil delen kan dat met behulp van het maken van een gratis website. 

Ook op zakelijk gebied kan het handig zijn om een gratis website te maken. Denk aan het maken van een bedrijfswebsite waarmee jij jouw vindbaarheid en zichtbaarheid kunt vergroten. Jouw klanten zitten tenslotte ook online.

Hoe maak ik mijn website met de gratis sitebuilder?

Met de gratis sitebuilder kan je zeer eenvoudig een website maken. Je hoeft geen ontwikkelaar te zijn om een website te maken, termen als html, java en css? Daar hoef jij je geen zorgen om te maken, dat doen wij wel:-).

Als je voor het eerst de sitebuilder opstart kan je één van de vele thema's kiezen waar jij je website in wilt gaan bouwen. Vervolgens kan je aan de slag met het simpele maar zeer krachtige drag&drop systeem. Ja kan alles naar wens aanpassen. De volgende punten zijn simpel in te stellen:

  • Responsive voor alle schermgroottes
  • Supersnelle laadtijden
  • Drag&drop
  • Meer dan 160 thema's
  • Geen reclame
  • Je eigen logo's
  • Je eigen teksten

Met al deze punten is het voor jou een eitje om een gratis website te maken.

Voorwaarden om een gratis website te maken

Het enige wat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de gratis hosting is een domeinnaam. Jouw perfecte domeinnaam kan je eenvoudig registreren via de domeincheck bovenaan de pagina. Heb je al een domeinnaam? Dan kan je deze net zo eenvoudig via de domeincheck naar GratisHosting toe verhuizen. Als je jouw domeinnaam in de bestelling hebt gezet zal je zien dat wij automatisch de gratis hosting voor je toevoegen. Vervolgens kan je de bestelling afronden en kan je meteen beginnen aan het bouwen van je gratis website.

Een gratis website maak je online via Gratishosting!

Heb je er al zin in? Binnen 1 minuut heb je al een bestelling geplaatst en kan je aan de slag met het maken van je gratis website. Je hostingomgeving komt op de snelste SSD server van Nederland te staan waardoor jouw bezoekers de ultieme ervaring zullen hebben op jouw nieuwe website. Succes met het maken van je website!