Gratis Hosting sitebuilder, Je eigen website online!

gratis*

Maak gratis jouw eigen website met onze gebruiksvriendelijke drag & drop sitebuilder. In een paar klikken heb jij een mooie website online staan. Makkelijk en volledig GRATIS!

  1. Makkelijk drag & drop systeem
  2. Dagelijkse back-up van je website
  3. Responsive websites

1. Selecteer een ontwerp

...kies uit meer dan 160 thema's
Teatime
Happy Walls
Modern Home Decor
Kitchenware
Urban Tees
Healthy Skin

Ook zonder technische kennis maak je met de Gratis Hosting sitebuilder gemakkelijk een mooie website. Kies een ontwerp en pas alles aan totdat je tevreden bent met hoe het eruit ziet.

Een greep uit de vele beschikbare sjablonen

2. Creëer je website

...en laat zien wie jij bent

Nadat je een thema hebt gekozen kan je met behulp van het "drag&drop" systeem een groot aanbod aan functies en elementen toevoegen of verwijderen. Binnen een korte tijd heb je al een website met een professionele uitstraling. Je hebt ook de mogelijkheid om de website responsive te maken, dit betekent dat je website zich aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker. Zo kan je elke bezoeker een optimale ervaring bieden. 

3. Publiceer online

...en laat iedereen jouw website zien

Wanneer je website net zo mooi is geworden als jij in gedachten had, is het tijd om je website te publiceren. Achter de schermen wordt jouw website dan gekoppeld aan je webhostingpakket en je domeinnaam, zodat iedereen je website kan zien als ze je website bezoeken. Wanneer je website online staat is dit niet definitief, je kan later nog heel gemakkelijk aanpassingen doen. Ook een compleet nieuwe website is zo geregeld, dan begin je gewoon opnieuw.

Publiceer je gratis website