Joomla hosting

gratis*

Gemakkelijk jouw persoonlijke website maken? Joomla webhosting ondersteunt je hierbij, zodat je ook zonder technische achtergrond een website kunt maken en publiceren. 

  1. Volledig DNS beheer
  2. Dagelijkse back-up van je website
  3. Patchman® extra veilig

Hoe werkt Joomla?

...mooie websites met een handig CMS

Joomla! is een van de bekendste Content Management Systems ter wereld. Het CMS gebruik je om je website te bouwen en te onderhouden. Joomla! is vooral handig voor websites die portfolio's bevatten of producten willen laten zien.

Het systeem van Joomla! is gemakkelijk in gebruik, waardoor het geschikt is voor beginners en gevorderde websitebouwers.

Onze Joomla! webhosting

...Joomla bij Gratis Hosting
  1. Joomla! wordt gratis voor je geïnstallerd.
  2. Gegarandeerd een vliegende start door onze dienstverlening
  3. Kwalitatieve, Nederlandse servers.
  4. Patchman® en dubbele verificatie voor extra beveiliging.
  5. Goed geprijsd (vanaf €2,22/maand).
  6. Elke dag wordt er een back-up gemaakt van je website.

Extra beveiliging

...voor jouw Joomla website

Joomla! is een open-source systeem. Dit betekent dat iedereen de code van de software in kan zien, en aan kan passen. Dit biedt veel mogelijkheden voor developers, want zij kunnen aan de slag met templates en plugins. Dit voordeel is direct ook een nadeel. Omdat iedereen de bron van de software kan zien, is het ook moeilijk om voor een goede beveiliging te zorgen. Gratis Hosting biedt daarom Patchman® aan en een eigen dubbele authenticatie.

Patchman® en de dubbele authenticatie worden gratis aangeboden.

Joomla support

...hulp in een vingerknip

Om jou zo min mogelijk werk te bezorgen hebben wij alvast een paar dingen geregeld. Joomla! wordt gratis voor je geïnstalleerd wanneer je kiest voor Joomla webhosting. Je hoeft  je dus niet bezig te houden met technische zaken, maar je kunt direct door met het leuke gedeelte: het maken van je website. Daarnaast zijn onze servers perfect ingesteld voor Joomla.

Ook zijn er overal op internet allerlei plugins, handleidingen en thema's te vinden die het je allemaal nog iets gemakkelijker maken.