Prestashop hosting

gratis*

Wil je een webshop beginnen en ben je op zoek naar een handig CMS en stabiele webhosting? De Prestashop webhosting van Gratis Hosting biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt voor een succesvolle webwinkel.

  1. Dagelijkse back-up van je website
  2. Patchman® extra veilig
  3. Gratis spamfilter & virusscanner

Waarom PrestaShop?

...kwaliteit en gebruiksgemak in één

PrestaShop is een zeer toegankelijk Content Management System (CMS) voor jouw webshop. Het is open-source software waardoor er veel plugins en thema's voor bestaan en worden ontwikkeld. PrestaShop is voor zowel kleine als grote webshops een geschikt systeem. 

Onze Prestashop Webhosting is volledig aangepast op het gebied van techniek waardoor de hosting naadloos aansluit op de software. Daarnaast wordt PrestaShop voor je geïnstalleerd zodat je je alleen maar bezig hoeft te houden met de leuke dingen, namelijk jouw eigen webshop.

Voordelen van PrestaShop webhosting

...het PrestaShop aanbod van Gratis Hosting
  1. PrestaShop gratis voor je geïnstalleerd.
  2. Support bij het starten van PrestaShop hosting.
  3. Kwalitatieve Nederlandse servers met optimale uptime.
  4. Patchman® en dubbele authenticatie voor uitstekende beveiliging.
  5. Optimale prijzen (vanaf €2,22/maand).
  6. Elke dag een back-up van je webshop.

Extra beveiliging

...voor jouw Prestashop webwinkel

Voor jouw PrestaShop webshop wil je natuurlijk de beste beveiliging. Gratis Hosting biedt daarom software die aan PrestaShop is aangepast. Ten eerste beveiligt Patchman® klantgegevens en je website. Daarnaast hanteert Gratis Hosting nog dubbele authentificatie die voor bescherming tegen spammers zorgt.

Deze diensten zijn gratis en zorgen voor een goede beveiliging van jouw webshop.

Kwaliteit aan top

...naadloze integratie van thema's & add-ons

Jouw webshop verdient een uitstekend systeem waarmee je het beste uit je webshop kunt halen. PrestaShop kan je helpen om je webshop uit te bouwen, zo ver als jij wilt. Daarnaast zijn er veel plugins te vinden op die jou kunnen helpen met je webshop. Deze plugins zijn zowel gratis als betaald te vinden. 

Deze plugins zorgen voor handige extra's voor jouw webshop, en zijn allemaal van goede kwaliteit. Plugins worden altijd door PrestaShop zelf gecrediteerd, waardoor ze dus uitstekend geïntegreerd kunnen worden in je webshop.