SSL Certificaat

gratis*

Met een SSL certificaat beveilig je jouw website tegen ongewenste indringers en blijven klantgegevens veilig. Het kan je zelfs hogere rankings in Google opleveren. 

Altijd een beveiligde verbinding

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige informatie uitwisseling tussen jouw website en je klant. Door een constante veilige verbinding wordt informatie niet openlijk gedeelte en hebben indringers geen kans. Google vindt SSL certificaten ook erg leuk en daarom scoren beveiligde websites hoger in zoekmachines!

Gratis Hosting zorgt ervoor dat jouw website goed beveiligd wordt wanneer je een certificaat aanvraagt. Daarom verzorgen wij het gehele proces van aanvraag tot beveiliging.

Welke certificaten zijn er beschikbaar?

Standaard SSL certificaat

Dit SSL certificaat wordt aangeraden voor de meeste gebruikers en beveiligt je hoofd website. De beveiliging geldt niet voor extra subdomeinen (zoals bijvoorbeeld "account.gratishosting.eu").

Tarief: € 45,- p/j (ex.btw)

Wildcard SSL certificaat

Dit SSL certificaat is geldig voor je gehele website en alle subdomeinen van je website. Hierdoor hoef je niet voor elk subdomein een apart SSL certificaat aan te schaffen.

Tarief: € 125,- p/j (ex.btw)

Hoe kan ik een SSL certificaat bestellen?

Ga je een nieuwe bestelling plaatsen? Bestel dan bij "Extra diensten" het SSL certificaat naar keuze.
Heb je al actieve diensten bij ons? Bestel dan vanuit je account een certificaat via "Diensten toevoegen"