Maak volledig gratis een website zonder reclame  

gratis*

Bij GratisHosting profiteer je van gratis webhosting op de snelste servers van Nederlandse bodem met een gratis sitebuilder en dat ook nog eens zonder reclame. Op deze manier kunnen wij het voor iedereen mogelijk maken om een gratis website te maken.

  1. Geen technische kennis vereist
  2. Zonder reclame
  3. Nederlandse servers

Waarom levert Gratishosting.eu een gratis website zonder reclame?

Wij vinden dat hosting voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom bieden wij gratis hosting aan zodat ook de mensen die wat minder te besteden hebben makkelijk hun eigen website online kunnen zetten. Ook vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich online moeten kunnen profileren, met onze gratis hosting is dat mogelijk en kan je een professionele reclamevrije website maken.

Een 100% eigen domeinnaam zonder enige vorm van reclame

Bij GratisHosting kan je jouw eigen unieke domeinnaam registreren tegen lage registratiekosten, je hebt dus geen last van onhandige sub-domeinnamen zoals jouwwebsite.gratishosting.eu. De hosting is vervolgens helemaal gratis en geheel reclamevrij. Met behulp van de gratis sitebuilder kan je kosteloos een website maken waarbij je niet wordt lastiggevallen door vervelende reclameuitingen.

Gratis en zonder reclame is bij ons ook echt gratis en zonder reclame

Je ziet vaak bij de bekende blog-sites dat je geheel gratis een website kan maken. Echter heb je dan geen eigen domeinnaam maar een sub-domein. Ook wordt er reclame geplaatst op je gemaakte website wat dan toch wel afbreuk doet aan jouw website waar je toch wel veel tijd in hebt gestoken. Bij GratisHosting is dat niet het geval, jouw gratis hosting omgeving is helemaal voor jou. Daarom zullen wij er nu geen reclame in plaatsen en later ook niet. Hierdoor blijft jouw website voor je bezoekers precies zoals jij het hebt gemaakt.

Hoe kan ik mijn website maken zonder reclame?

Met het gratis hostingpakket en je eigen domeinnaam kan je direct aan de slag met onze gratis sitebuilder die ook nog eens helemaal reclamevrij is. Met behulp van al deze onderdelen kan je met gemak je eigen website gaan maken. Het enige wat je nodig hebt is een eigen domeinnaam, heb je die al? Dan kan je deze eenvoudig naar ons toe verhuizen. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kan je makkelijk en snel een domeinnaam registreren via onze website. Bovenaan de pagina kan je gebruik maken van de domeincheck, vul hier jouw domeinnaam in en volg de stappen om gebruik te kunnen maken van onze gratis hosting.

Kies een gratis reclamevrije site via Gratishosting.eu

Heb je nog wat meer overtuiging nodig? Probeer het gewoon uit, het is tenslotte gratis! Wat heb je nog meer nodig dan gratis hosting, je eigen domeinnaam, een gratis sitebuilder en een reclamevrije website die ook altijd reclamevrij blijft?